Buna seara. Sunt casatorita din 2008 fara conventie matrimoniala de bunuri. Sotul meu doreste sa faca credit imobiliar dar individual fara codebitori, Banca a calculat doar venitul sau eu nu sunt calculata cu veniturile mele. Problema este ca eu detin un apartament de dinainte de casatorie deci este bunul meu propriu. Intrebarea care se pune acum este urmatoarea: in caz de vreo nenorocire banca ma poate executa si pe mine cu bunul meu propriu? Banca mi-a raspuns ca eu voi fi garant in contractul de credit si ca il voi semna si eu...ce inseamna acest aspect? Ma poate executa si pe mine cu bunul propriu? Sau doar bunul comun este supus executarii? Va multumesc anticipat!
Aveti grija ce semnati, eu am patit ca sa primesc cu o zi inainte un contract de credit spre consultare iar a doua zi sa-mi puna sa semnez o varianta "usor" modificata (doar cateva articole, in punctele esentiale, si doar in favoarea bancii). Am fost trimis intai la notar, ca sa fiu pus in fata faptului implinit, numai ca, avand o nelamurire, am ajuns intai la banca :) Varianta modificata mi-a fost data sa semnez fara sa fiu avertizat asupra modificarilor. Cititi fiecare articol, daca nu intelegeti intrebati, dar nu pe cei din banca ci pe un cunoscut. Iar banca respectiva este una din primele 3 banci din Romania.