avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Denumire domeniu web la diferenta de 2 litere de un ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Denumire domeniu web la diferenta de 2 litere de un altul ce contine marca inregistrat la OSIM

Buna ziua, am un domeniu web cu numele diferit foarte putin de un altul existent, pe acelasi domeniu de activitate, dar marca respectiva este inregistrata la OSIM. Numele sunt de genul EXEMPLUa.ro, al meu este EXEMPLUum.ro, unde EXEMPLU este partea comuna din cuvintele ce alcatuiesc numele domeniilor. Poate fi vreo problema la un moment dat, eu dorind sa fac un magazin on-line pe acelasi specific?
Cel mai recent răspuns: connie74 , utilizator 18:17, 19 Februarie 2016
Depinde cum folositi websiteul. Daca il folositi cu rea credinta, poate fi uzurpat.
Multumesc pentru raspuns. Nu e vorba de rea credinta, nici nu sunt la dimensiunea respectivului site, eu vreau doar sa imi dezvolt o mica afacere si am realizat la un timp dupa ce am cumparat domeniul ca diferenta de nume este foarte mica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca domeniu internet ContSters255863 ContSters255863 Daca exista domeniul de internet existent \\"bestia.com\\" si inregistrez marca \\"bestia\\" international, as putea sa intru in posesia domeniului ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata osim vs. domeniu internet bogdan30ro bogdan30ro Am urmatoarea speta. Am inregistrat la OSIM cuvantul sa zicem \"marcamea\" acum 2 zile. Dorind sa imi fac si un site pe internet am constatat ca domeniu ... (vezi toată discuția)
Folosire marca bogdan0993 bogdan0993 Buna seara tuturor, Doresc informatii privind inregistrarea de domeni, am o firma inregistrata in Romania, ne ocupam cu dezvoltarea site-urilor web, de ... (vezi toată discuția)