Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

....
5. .... Au voie sa imi verifice toate conturile bancare, de exemplu, sau cum?
....
 silviub1234 
	    	Utilizator

silviub1234 
	    	Utilizator	    

silviub1234 
	    	Utilizator

silviub1234 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

comangheorghe	                   

am fost salariata pe perioada nedeterminata cu 2 ore pe zi, pana cand am nascut , respectiv am nascut pe data de 10.07.2015, Angajatorul  a completat adev cu ... (vezi toată discuția)
	                    comangheorghe	                   

am fost salariata pe perioada nedeterminata cu 2 ore pe zi, pana cand am nascut , respectiv am nascut pe data de 10.07.2015, Angajatorul  a completat adev cu ... (vezi toată discuția)

ALINAfenesan	                   

buna seara, pana in 11 iulie cand trebuie sa ma reintorc la serviciu, sunt in concediu pentru cresterea copilului. din 1 aprilie urmeaza sa mi se faca un ... (vezi toată discuția)
	                    ALINAfenesan	                   

buna seara, pana in 11 iulie cand trebuie sa ma reintorc la serviciu, sunt in concediu pentru cresterea copilului. din 1 aprilie urmeaza sa mi se faca un ... (vezi toată discuția)

amo44	                   

COncret, sunt in CCC din iunie 2015. Luna aceasta am facut si un PFA pentru a putea fi acoperita legal pentru diverse venituri mici. Conform legii nr. 126/2014 ... (vezi toată discuția)
	                    amo44	                   

COncret, sunt in CCC din iunie 2015. Luna aceasta am facut si un PFA pentru a putea fi acoperita legal pentru diverse venituri mici. Conform legii nr. 126/2014 ... (vezi toată discuția)