avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Proprietatea asupra unui curs
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Proprietatea asupra unui curs

Salut,

Situatia ar fi urmatoarea: eu sunt trainer. Concep un training original dupa ce am identificat o nevoie in societate. Am petrecut luni de zile pana sa formulez o tehnica prin care acea nevoie poate fi satisfacuta. Apoi tin trainingul la un pret accesibil clientului. Sa zicem ca tehnica pe care am creat-o este eficienta, dar simpla si usor de copiat. Ce imi doresc este ca alt trainer sa nu foloseasca tehnica fara sa aiba acordul meu si fara sa imi plateasca. E posibila chestia asta in Romania?

Multumesc,
Ronald.
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 20:40, 4 August 2009
Citit si dvs. legea drepturilor de autor si vedea ca si proprietatea intelectuala este ocrotita .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

6201 - activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client) - drepturi de proprietate intelectuala? Popu Popu Buna, am o nelamurire daca eu ca PFA cu acest cod caen realizez programe la cererea/specificatiile clientului mai poate fi vorba cum ca eu as avea drept de ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate intelectuala klaoo klaoo As avea nevoie de putina indrumare in ceea ce priveste dreptul de proprietate intelectuala. Vreau sa vand o idee unei firme. Mai exact pentru site-ul unei ... (vezi toată discuția)
Furt de date in mediul online PPStm PPStm Buna seara, Detin o agentie imobiliara, anunturile cu proprietatile aflata la vanzare sunt postate pe internet. Recent am descoperit ca o alta agentie mi-a ... (vezi toată discuția)