avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ACORD DE MEDIERE NESUPUS INCUVIINTARII INSTANTEI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ACORD DE MEDIERE NESUPUS INCUVIINTARII INSTANTEI

Exista un acord de mediere intre un debitor si o asociatie de proprietari prin care se stabileste un grafic de plata a datoriilor. Desi se mentioneaza ca acest acord "va fi supus incuviintarii instantei de judecata...", aceasta nu s-a intamplat. Este obligatorie aceasta incuviintare? Sau acest acord este valabil si asa, chiar si in fata instantei de judecata in eventualitatea unui conflict?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:27, 20 Februarie 2016
Dacă își executa obligația nu este problema.

Ca sa aveți titlu executoriu va trebuie hotărâre judecătorească.
Se pare ca nu am avut toate datele. Revin. Exista un acord de mediere care de 3 luni nu a mai fost respectat. Dar, la asociatie nu exista o copie a contractului de proprietate a apartamentului pentru debitor. Se poate deschide o actiune in instanta chiar daca nu poate fi demonstrata calitatea pasiva a debitorului? (nu se poate depune o copie a contractului fiindca nu exista)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In instanta nu se cere asociatiei sa depuna actul de proprietate al unui restantier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)
Contract de mediere dra_irina dra_irina Buna seara, am o problema si as dori cateva sfaturi momentan. Acum doi ani am facut la mediator cu fostul sot un contract de divort si de partaj prin care eu ... (vezi toată discuția)
Prescrierea debitului si a penalitatilor de intarziere la asociatia de proprietari ursea75 ursea75 In luna august 2012 au fost schimbati administratorul si presendintele asociatiei de proprietari. Noii veniti in functie au calculat penalitati de intarziere ... (vezi toată discuția)