avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil achizitionat prin 'Prima Casa\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil achizitionat prin 'Prima Casa"

Buna ziua,
In octombrie 2011 am achizitionat un imobil cu o suprafata utila de 47mp prin programul "Prima Casa". In acest moment dorim sa vindem acest apartament si sa cumparam alt imobil, mai mare, fie prin credit ipotecar fie prin programul "A doua casa".
Intrebari:
1. putem vinde mai devreme de 5 ani de la achizitie
2. putem vinde prin orice mijloc (cash, credit, schimb cu diferenta din partea noastra)
3. putem sa ne inscriem direct in programul "A doua casa" daca locuinta actuala nu are 50mp.
Va multumim anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Credit prima casa sotie cand sotul are imobil cu prima casa anamaria250 anamaria250 Buna ziua, intentionez sa achizitionez un imobil cu credit ipotecar. Sotul a achizitionat inainte de casatorie(2010) cu programul Prima Casa un apartament ... (vezi toată discuția)
Finantari tineri casatoriti DanielaMihaela DanielaMihaela Banuiesc ca asta e vesnica intrebare a tinerilor casatoriti : exista vre-un ajutor din partea primariilor sau vre-un program de finantare europeana pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cumparat prin prima casa Cornelia2016 Cornelia2016 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu conditiile prin care poate fi vandut un apartament cumparat prin programul Prima casa dupa 5 ani de la achizitie. Dorim sa ... (vezi toată discuția)