avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Date personale pentru firma de salubrizare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Date personale pentru firma de salubrizare

As vrea sa stiu daca este legal ca [editat] sa solicite codul numeric personal, seria si nr. ale cartilor de identitate pentru toti membri de famili3 ce locuiesc la o adresa! Mentionez ca datele personale ale titularului de contract sunt trecute in contract!
Daca unii membrii refuza sa furnizeze acestei societati, datele lor personale, ce se poate
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2016
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: olteanumirela , utilizator 09:43, 29 Februarie 2016
Nu vroiam sa le furnizez aceste date pentru ca nu mi se pare normal.
Factura se emite pe numele titularului. Firesc este sa fie mentionat numarul persoanelor nu cine sunt aceste persoane; si asa si este in factura: nr. pers. Mi se pare normal ca titularul de contract sa fie introdus in sistemul informatic.
De asemenea, mi s-ar parea normal ca aceasta societate, fiind operator de date cu caracter personal, sa aiba un numar de identificare afisat si pe facturi.
Eu lucrez intr-o institutie bugetara care are un numar operator date cu caracter personal si care este tiparit pe orice document emis.
De asemenea nu mi se pare normal ca, pentru cei care locuiesc la casa pe pamant, facturarea sa se faca in functie de numarul de persoane, ci mi s-ar parea normal sa se faca pe mc de deseuri. Noi avem o pubela care nu se umple niciodata si care este golita de angajatii firmei de salubrizare o data pe saptamana, indiferent ca este plina sau un sfert sau jumatate. Serviciul reprezinta golirea unei pubele, nu a 4 pubele!
Dar daca nu am de ales, ... !
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confidentialitatea datelor de identificare personale quasimodo_50 quasimodo_50 Buna seara. Succint..cateva intrebari: 1. La semnarea unui contract de credit bancar se asigura sau nu confidentialitatea datelor personale? 2. Daca da, ... (vezi toată discuția)
Folosirea numelor fostilor angajati pe site-ul fostului angajator.... ionelu78 ionelu78 Buna ziua, Pe site-ul fostului meu angajator apar eu impreuna cu inca 4 colegi desi nu mai suntem nici unul angajatii acestei firme. La sectiunea ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor cu caracter personal in cazul angajatilor babysee babysee este legal ca o companie cu sediul in Romania sa furnizeze/sa puna la dispozitie datele personale ale angajatilor sai unei companii din alt stat care are ca ... (vezi toată discuția)