avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua am o pensie de boala gradul 3 cu drept de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua am o pensie de boala gradul 3 cu drept de munca 4 ...

Bună ziua am o pensie de boala gradul 3 cu drept de munca 4 ore de 3 ani cu act adițional încheiat în fiecare an când comisia medicala im da gradul de mai sus menționat. Și mai am un certificat de handicap pt adulți grad mediu tot asa revizuit în fiecare an.Intre timp mi-am făcut niște investigați mai amănunțite și am depistat ca am diabet cu dependent de insulina doresc sa știu dacă mi se schimba gradul de handicap în grad accentuat sau grad grav conform diabetului mai este valabil ca impozitul pe venit trebuie restituit angajatului și alte facilități care reies pt acest grad mai sus menționat. Și dacă pensia de boala mai poate fi schimbat gradul 3 cu drept de Munca care este deja emisa decizia din data de 05.05.2022 pana în data de 05.05.2024 pe 2 ani. Care este baza legala sau ce trebuie făcut. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Diabetul este o boala de handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 În urmă cu 5 ani am fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2, si cu insulină dependent,fac insulină de 4ori pe zii a câte 114 unități,am incercat si ... (vezi toată discuția)
Probleme de pensie in grad de handicap adrianaciocan adrianaciocan Sint pensionata pe caz de boala din 2006 cu diabet zaharat tip 1 insulino dependent cu 4 prize de insulina pe zi.Diabetul s a depistat in 2002 ,dar este un ... (vezi toată discuția)
Diabetul zaharat tip 1 insulinodepedent de la varsta de 11 ani narcisachiriac narcisachiriac buna ziua sufar de diabet zaharat insulinodependent de la varsta de 11 ani si acum am 35 ani deci de 21 de ani am aceasta boala in fiecare an merg la comisie ... (vezi toată discuția)