avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evidenta salariatilor in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evidenta salariatilor in REVISAL

Salariatii, functionari publici, se inscriu in REVISAL?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 25 Februarie 2016
Functionarii publici nu se inregistreaza in registrul de evidenta a salariatilor prevazut de HG 500/2011.

Registrul care cuprinde elementele de identificare ale funcţionarilor publici, numărul şi data actului administrativ de numire, modificare, suspendare şi încetare a raporturilor de serviciu, temeiul legal al modificării, suspendării şi încetării raporturilor de serviciu, durata modificării şi suspendării raportului de serviciu, precum şi numele, prenumele şi funcţia deţinută de persoana care a făcut înregistrarea este intocmit potrivit HG nr. 432/2004 privind dosarul profesional al funcţionarilor publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul de evidenta a f.p cf hg 432 /2004 moshulica moshulica as vrea sa stiu daca a intrat cineva in posesia registrului de evidenta a fp - registru care se solicita si se elibereaza de catre anfp daca, da, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Când se va înregistra în program ? buna ziua ! vă rugăm ... oanaportar oanaportar Când se va înregistra în Program ? Buna ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutați referitor la următoarea problemă: - în OUG nr. 57 din 3 iulie ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere incetare suspendare in revisal Herra_ Herra_ Buna ziua, Stiu ca termenul de transmitere al incetarii suspendarii este de 20 zile lucratoare de la data faptului generator. Rog confirmare sau infirmare ... (vezi toată discuția)