Stiu ca a trecut cam un an sau chiar doi, dar sunt curioasa daca as putea da in judecata un ziar local care a calomniat firma tatalui meu cu acuzatii aberante, pe baza unor informatii luate de pe o retea de socializare. Ceea ce e si mai strigator la cer este faptul ca mi-au folosit un comentariu de pe acea retea si au citat, ba chiar au pus poza. Comentariul meu era unul spus in gluma si am utilizat chiar semnul " :)) ". Dar acum curiozitatea mea este: Daca desii respectivii au pus poza cu ceea ce am comentat dar au ascuns prenumele meu si jumatate din poza de profil, nu ii pot trage la raspundere?? La urma urmei cand au spus: "fiica patronului", tot orasul stia oricum despre cine e vorba.
Este grav ce s-a'ntamplat, calomnia nu merge (nu mai e), insa daune morale poate, cautati un avocat sa va reprezinte, dar daca nu puteti dovedi ca vi s-a creat un prejudiciu nu aveti sanse, asta e, libertatea de exprimare este constituionala, nu trebuie sa bagam pumnu-n gura presei, daca sunteti persoana publica va asumati.