avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Masina pe firma cu deducere
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Masina pe firma cu deducere

Buna seara!
Am cateva nelamuri si poate gasesc un raspuns concret
Daca imi cumpar o masina de 3.5t de la o persoana fizica si as vrea sa o bag pe firma ca sa ma scad cu cheltuieli privind reparartii, motorina, asigurari, trebuie obligatoriu ca masina sa fie pe numele firmei? , sau este de ajuns contractul de v/c dintre vanzator si eu si eventual fiscalul de la primarie de la el...
Cel mai recent răspuns: sinad , utilizator 21:16, 26 Februarie 2016
pt cheltuiala trebuie sa fie pe firma
pt deducerea benzinei, casco etc se poate si un ctr de comodat
Care este diferenta dintre cheltuieli si deducere benzina, casco, piese cumparate... etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli combustibil - ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede. Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile xeonet xeonet As dori sa stiu daca in cazul unei societati comerciale, benzina consumata de masina administratorului unic, se considera cheltuiala deductibila sau se retine ... (vezi toată discuția)
Deduceri pe baza contractului de comodat VasilePopovici VasilePopovici Buna ziua. Am un autoturism inmatriculat pe mine, persoana fizica, pe care l-am comodat firmei la care sunt actionar unic. CE CHELTUIELI POT DEDUCE pentru ... (vezi toată discuția)