avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... copie sedinta in sala de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

copie sedinta in sala de judecata


Buna dimineata,
Am inteles ca sedintele in sala de judecata sunt inregistrate. Pot solicita o inregistrare (audio, video ) a sedintei de judecata? Daca da cum pot solicita si in ce conditii.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: nela1961 , utilizator 09:19, 28 Februarie 2016
ART. 369 c.p.p.
Notele privind desfăşurarea şedinţei de judecată
(1) Desfăşurarea şedinţei de judecată se înregistrează cu mijloace tehnice audio.
(2) În cursul şedinţei de judecată grefierul ia note cu privire la desfăşurarea procesului. Procurorul şi părţile pot cere citirea notelor şi vizarea lor de către preşedinte.
(3) După terminarea şedinţei de judecată, participanţii la proces primesc, la cerere, câte o copie de pe notele grefierului.
(4) Notele grefierului pot fi contestate cel mai târziu la termenul următor.
(5) În caz de contestare de către participanţii la proces a notelor grefierului, acestea vor fi verificate şi, eventual, completate ori rectificate pe baza înregistrărilor din şedinţa de judecată.


Buna dimineata,
Multumesc pt. raspuns,
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie parte vatamata - lipsesc afimatii facute de acesta pitic1991 pitic1991 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt inculpat intr-un proces penal. In declaratia data de partea vatamata am constatat in momentul in ... (vezi toată discuția)
Intrebare :)o decizie penala definitiva , pronuntata de completul de 5 judecatori de la iccj , mai poate fii atacata? Magnat Magnat O decizie penala definitiva , pronuntata de completul de 5 judecatori de la ICCJ , mai poate fii atacata? Astept raspunsurile Dumneavoastra cat se poate ... (vezi toată discuția)
Solicitarea copiilor audio ciurli_si_burli ciurli_si_burli Buna seara, Conform carui act normativ este posibila eliberarea sedintei in forma audio? (vezi toată discuția)