da, art la care m-am referit din vechiul cod (Multumesc pentru corectie! :bow:) :
chiar daca aveti 17 ani, daca va face promisiuni de casatorie etc. ar putea intra sub incidenta art. 199 Cod Penal.
sau in noua versiune, respectiv codul penal in vigoare:
Art. 220: Actul sexual cu un minor
(3) Fapta prevazuta in alin. (1) , comisa de un major cu un minor cu varsta intre 13 si 18 ani, cand majorul a abuzat de autoritatea ori influenta sa asupra victimei, se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
nu cred ca se vor muta impreuna ca si colegi de apartament, deci n-as baga mana in foc ca nu vor avea de-a face cu acest din urma articol din actualul C. Penal. Dar repet, cum am subliniat si anterior, este doar
o probabilitate. oricum, afirmatia dv. mie mi-a ramas in ceata: "..are toate conditiile necesare ca sa ma intretina mult mai bune decat am eu acasa plus ca lucreaza" asta mie imi inspira o influenta asa cu iz material. (dar poate e doar o perceptie subiectiva) Oare parintii lui ce parere au?! El ce varsta are?!
Pana una alta, raman la sfatul dat si anume, sa nu va grabiti...cu timpul va veti da seama si de ce am spus asta.
Toate cele bune, si fie ca dragostea voastra sa n-aiba de-a face cu niciun Cod Penal! :innocent: