avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... NIR in baza bonului fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

NIR in baza bonului fiscal

O societate comerciala,neplatitoare de TVA, poate cumpara marfa pe un bon fiscal mai mic de 100EUR si poate intocmi NIR in baza acestuia,avand in vedere ca bonul fiscal este considerat factura simplificata?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate Brasov , Contabil 16:52, 3 Martie 2016
Bonurile fiscale sub 100 de euro, care contine si CUI-ul beneficiarului sunt asimilate facturilor simlificate. Puteti face NIR pe baza bonului si se poate deduce si TVA-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva rovineta ? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, dupa cum bine se stie incepand cu 14 martie pe toate bonurile fiscale apare CUI-ul societatii. Intrebarea mea este, la bonurile de rovineta de ... (vezi toată discuția)
Bonuri de combustibil si d394 alinafay_bv alinafay_bv 1. Deducerea TVA de pe bon Deducerea TVA de pe documentului justificativ bon (fara factura) se poate face daca: • valoarea bonului inclusiv TVA este ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal+nir ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, daca se face NIR+bon consum la un bon fiscal cu CUI. la combustibil este in regula? sau se face mai bine un decont de cheltuieli? Programul de ... (vezi toată discuția)