avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestare sechestru asigurator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestare sechestru asigurator

Buna ziua .
Speta mea este urmatoarea : cumnatul meu este suspect intr-un dosar de evaziune fiscala , si i s-a pus sechestru asigurator pe un teren . Terenul este insa achizitionat in timpul casatoriei , si este bun comun , al lui si al surorii mele.
As vrea sa ii ajut si sa le scriu o contestatie la aceasta ordonanta , dar , am vazut in CPP ca termenul de contestare este de 3 zile de la data primirii ordonantei . El a primit-o in data de 24 februarie , dar abia azi mi-a spus si mie si mi-a adus documentele . Se mai poate face contestatie , exista vreo prevedere legala pentru a o depune mai tarziu , sau este deja depasit termenul?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:08, 1 Martie 2016
Termenul prevazut de art.250(1)NCPP ptr.contestatie la masura asiguratorie luata de procuror este depasit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achiziționat o mașină adusă din italia care ulterior s-a dovedit a fi furată, și mi-a fost confiscată. am fost pe rând martor, suspect și ulterior inculpat, ce contestații pot face? marinescu112233 marinescu112233 Buna ziua,am achizitionat o masina adusa din Italia de la un cetatean roman,cand am duso sa fac rar pt a o inmatricula in Romania a fost retinuta de catre ... (vezi toată discuția)
Unde se depune contestatia cf. art. 184 (14) din cpp, la instanta superioara sau aceeasi? eusaisapte eusaisapte Am depus la tribunal contestatia impotriva hotararii de la judecatorie, si am intrebat de ce n-a fost inregistrata si judecata in 3 zile, 3 zile mai tarziu. Am ... (vezi toată discuția)
Plangere penala nesolutionata- procedura ? Narcisa_ Narcisa_ Buna seara, Doresc sa va impartasesc situatia prin care trec, in vederea unei solutii favorabile. Iata speta: Anul trecut, prin luna iulie, am depus o ... (vezi toată discuția)