Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

Carp Mircea, utilizator
 Carp Mircea, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 magdalenacatalina	                   

In luna februarie a.c. am obtinut o decizie definitiva a Curtii de Apel Bucuresti prin care mi s-a stabilit majorarea pensiei conform adeverintei de venituri ... (vezi toată discuția)
	                    magdalenacatalina	                   

In luna februarie a.c. am obtinut o decizie definitiva a Curtii de Apel Bucuresti prin care mi s-a stabilit majorarea pensiei conform adeverintei de venituri ... (vezi toată discuția)

udroaica	                   

Am decizie judecătorească definitivă de recalculare a pensiei obținută  în 12.07.2018, cu aplicare din 20.11.2017. 
Ce se întâmplă cu deciziile ... (vezi toată discuția)
	                    udroaica	                   

Am decizie judecătorească definitivă de recalculare a pensiei obținută  în 12.07.2018, cu aplicare din 20.11.2017. 
Ce se întâmplă cu deciziile ... (vezi toată discuția)

valyyc	                   

Am dat în judecată Casa de Pensii București pentru recalcularea pensiei. Am sentința definitivă data în noiembrie 2018 dar până în prezent Casa de ... (vezi toată discuția)
	                    valyyc	                   

Am dat în judecată Casa de Pensii București pentru recalcularea pensiei. Am sentința definitivă data în noiembrie 2018 dar până în prezent Casa de ... (vezi toată discuția)