avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

Buna ziua,

as dori sa stiu daca in cazul in care doresc sa fac o concediere intr-o firma cu 7 angajati (datorita restrangerii activitatii) sunt obligata sa platesc 1 salariu compensatoriu, asa cum prevede CCM la nivel national.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: lilky , utilizator 18:12, 5 August 2009
Da, sunteti obligata sa platiti acel salariu compensatoriu prevazut in CCMN ... in sprijinul acestei afirmatii , vedeti art.241 si art.247 C.mun, coroborate cu dispozitiile CCMN.
Afirmativ!
Multumesc pentru promptitudinea raspunsului.
Buna ziua,
Daca va desfasurati activitatea in domeniul comertului, trebuie sa platiti 2 salarii compensatorii cf. CCM pe ramura de comert!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu in lipsa contract colectiv de munca bulinutza26 bulinutza26 [b]Buna ziua. As dori sa va intreb daca pot beneficia de salariu compensatoriu in cazul in care sunt concediata cf art.66 CM,neexistand un contract colectiv ... (vezi toată discuția)
Salariu compensator ioni10 ioni10 Buna seara! Am fost disponibilizat dar fara a ni se acorda vreun salariu compensator. As dori sa stiu daca acordarea salariului compensator este obligatorie ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu m2gica m2gica Buna ziua....Se acorda acel salariu compensatoriu conform CCM la nivel national sau NU, in cazul in care disponibilizarea a survenit nu din lipsa de ... (vezi toată discuția)