avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident, cerere permis pana la solutionarea dosarului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident, cerere permis pana la solutionarea dosarului

Pot face vreo cerere sa iau permisu pana la solutionarea dosarului daca mi sa intocmit dosar penal in urma unu accident cu victima?mentionez ca sunt sofer de meserie si am nevoie mare de permis...
Orice persoană este considerată nevinovată până la stabilirea vinovăţiei sale printr-o hotărâre penală definitivă si nu are legatura cine a produs accidentul.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inculpat art 184 cp elenamuscalu elenamuscalu inculpat trimis in judecata pentru vatamare corporala din culpa.as vrea sa stiu de ce conduce in continuare?nu i s-a retinut permisul? (vezi toată discuția)
Dovada fara drept de conducere !? Szili Nagy Szili Nagy Am savarsit fapta mentionata la art 334 al 1. Ce dovada trebuia sa primesc, cu sau fara drept de conducere? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Restituirea permisului de conducere in caz de accident cu victima Flori1609 Flori1609 Buna seara! In data de 17-11-2019 am fost implicat intr un accident rutier minor (avand o victima) politistul mi a spus ca imi ia permisul de conducere si imi ... (vezi toată discuția)