avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scutire impozite venituri persoana cu handicap
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scutire impozite venituri persoana cu handicap

Va rog sa ma informati, daca beneficiez de scutire plata impozit pe veniturile din inchiriere, avand in vedere ca sunt o persoana cu handicap gr.1, grav?Si care este baza legala?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Scutirea impozitului pe salarii pentru persoane cu handicap ContSters280565 ContSters280565 buna ziua. imi poate spune si mie cineva daca angajatorul meu este obligat sa imi faciliteze scutirea impozitului pe salariu avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)
Impozit pe proprietate, remus48 remus48 Buna ziua, Suntem o familie sot, sotie pensionari L-V si un fiu handicapat gr.1(unu) grav de la nastere in varsta de 34 ani, avem proprietate o ... (vezi toată discuția)
Og 4/2015 AlexeCarla AlexeCarla As dori sa stiu daca in aceasta sectiune se incadreaza si veniturile obtinute din chirii. Tatal meu este incadrat la handicap grav si obtine venituri din ... (vezi toată discuția)