avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Model adresa catre executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Model adresa catre executor judecatoresc

Buna ziua,

Am primit o adresa de poprire pe salariu pentru un fost salariat.

Ma puteti ajuta cu un model de Adresa pe care sa o trimit catre Executor prin care sa informez ca nu mai este salariatul nostru?

Este necesar sa trimit si copie dupa Decizia de incetare?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Popa Marinică , utilizator 18:54, 28 Noiembrie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns!
Un angajat a solicitat concediu fără plată pe o perioadă de 90 de zile dar are o poprire. Doresc un model de adresă pentru a informa executorul judecătoresc
Vă mulțumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariat AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Azi am primit o poprire pentru un salariat cu CIM pe perioada determinata (pana la finalul lunii septembrie 2020). Salariul aferent lunii ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu c_andreea c_andreea Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca in urma unei hotariri judecatoresti de executare silita se trece si la poprirea salariului chiar daca nu este pe card, si ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Angajatorul meu a primit o instiintare de poprire pentru mine, in contul restantei pe care o am la un credit de nevoi personale.Angajatorul este ... (vezi toată discuția)