avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Model adresa catre executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Model adresa catre executor judecatoresc

Buna ziua,

Am primit o adresa de poprire pe salariu pentru un fost salariat.

Ma puteti ajuta cu un model de Adresa pe care sa o trimit catre Executor prin care sa informez ca nu mai este salariatul nostru?

Este necesar sa trimit si copie dupa Decizia de incetare?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Popa Marinică , utilizator 18:54, 28 Noiembrie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns!
Un angajat a solicitat concediu fără plată pe o perioadă de 90 de zile dar are o poprire. Doresc un model de adresă pentru a informa executorul judecătoresc
Vă mulțumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariat AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Azi am primit o poprire pentru un salariat cu CIM pe perioada determinata (pana la finalul lunii septembrie 2020). Salariul aferent lunii ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu c_andreea c_andreea Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca in urma unei hotariri judecatoresti de executare silita se trece si la poprirea salariului chiar daca nu este pe card, si ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Angajatorul meu a primit o instiintare de poprire pentru mine, in contul restantei pe care o am la un credit de nevoi personale.Angajatorul este ... (vezi toată discuția)