Azi am primit o poprire pentru un salariat cu CIM pe perioada determinata (pana la finalul lunii septembrie 2020).
Salariul aferent lunii august a fost deja platit.
Ma poate ajuta cineva cu pasii pe care trebuie sa ii urmez?
Trimit scrisoare Biroului Executoresc (ce informatii trebuie sa contina)? Retin pe statul aferent lunii septembrie 1/3 din salariu si apoi notific Executorul ca salariatul nu mai este angajatul companiei?
Retineti pe statul aferent lunii septembrie 1/3 din salariu si apoi notificati Executorul ca salariatul nu mai este angajatul societatii respective de la data de ...
Este necesar ca, la primirea instiintari de la Biroul Executoresc, Angajatorul sa trimita un raspuns prin care confirma faptul ca va tine cont si va vira sumele?
1/ Salariatul care are infiintata o poprire (1/3), poate solicita un avans din salariu? Poprirea se vireaza executorului, si in acest caz, doar la lichidare?
2/ La incetarea activitatii, se aplica cei 1/3 si la sumele aferente indemnizatiei pentru zilele de concediu de odihna neefectuat?
Poprire
bad_sonia
Buna seara , am o intrebare mi s-a virat pe card 50% din salariu pe luna ianuarie pe data de 24 februarie in aceasta luna adica februarie a venit adresa si la ... (vezi toată discuția)