avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Rabat comercial
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Rabat comercial

Buna seara. Va rog sa-mi spuneti cum se inregistreaza rabatul comercial,inscris pe bonul fiscal?Mentionez ca acest rabat,este de fapt un discount acordat clientilor fideli.Va multumesc din suflet pt. ajutorul acordat.
Cel mai recent răspuns: Diana04M , utilizator 23:50, 9 Martie 2016
Recomand să înregistrați pe venituri financiare.

Succes!
4111=% 7015 si 4427( daca este cazul)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare discount teo.madalina teo.madalina Cum inregistrez discountul acordat de furnizori în Baza facturii ? (pe factura apare cu semnul minus , discount ) (vezi toată discuția)
Contari bonuri fiscale mamon mamon Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti cum este corect sa inregistrez in contabilitate urmatoarele: Am deschis pct de lucru,prestare servicii(masaj),am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Factura cu discount marcelaL marcelaL buna daca emit o factura de vanzare cu un discount de 5% la val facturii, cum inregistrez discountul? multumesc (vezi toată discuția)