avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa de performanta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa de performanta

Buna ziua!
As dori sa-mi raspundeti la o intrebare. Diploma obtinuta de fiica mea la un concurs national de polo pe apa feminin locul 3, eliberata de ministerul tineretului si sportului (MTS), este valabila la obtinerea bursei de performanta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristiancoj , utilizator 18:02, 6 Martie 2016
Potrivit Ordinului Ministrului Educatiei nr. 5.576/2011, bursele de performanta se acorda elevilor care se incadreaza in cel putin unul dintre cazurile urmatoare:
a) au obţinut locurile I, II sau III la etapele naţionale ale olimpiadelor şi concursurilor şcolare naţionale organizate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, denumit în continuare MECTS;

b) s-au calificat în loturile de pregătire organizate de MECTS pentru competiţiile internaţionale;

c) au obţinut locurile I, II sau III la etapele naţionale ale competiţiilor/concursurilor cultural-artistice, cu caracter sportiv sau cu caracter tehnico-ştiinţific, de nivel naţional, organizate de MECTS.
pe diploa scrie M.T.S si nu MECTS este aceptata sau nu?
1. Este acelasi lucru.

2. Poate formularul de diploma este mai vechi si are antetul de dinainte.
Trebuie sa verificati lista Lista olimpiadelor și concursurilor naționale, precum și lista competițiilor si concursurilor pentru care se acordă bursele de merit si burse de performanță, chiar daca in loc de MTS scrie MECTS sau invers.
multumec...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa elev negru daniel negru daniel buna seara am si eu o intrebare la dumneavoastra am un baiat care a luat locul 2 la faza zonala a olimpiadei natinala de pian aici vine nelamurirea, se ... (vezi toată discuția)
Bursa de performanta elevi negru daniel negru daniel buna ziua asi dori sa stiu si eu cum se acorda bursele de performanta pentru un elev care a participat la o olimpiada de pian si a luat locu 2 ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Burse de merit ValeriaCs ValeriaCs Buna ziua, Copilul meu este in clasa a doua. Va rog sa imi spuneti daca pentru acordarea bursei de merit se iau in considerare rezultatele la ... (vezi toată discuția)