avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare certificat constatator cu activitate la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare certificat constatator cu activitate la terti pt cod caen 4791 SRL_D

buna ziua,
astazi am fost la Registrul comertului sa declar activitate la terti pt cod caen 4791( comert prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, si sa declar activitate de birou la sediu social.
mentionez ca am un magazin online pt care am abonament cu o firma de mentenanta si intretinere site, care imi efectueaza toate operatiunile in magazinul online.
dna de la ghiseu m-a intrebat insinuant daca sunt sigura ca vreau acest lucru pe acest cod caen. I-am spus ca da si am intrebat-o daca e vreo problema. Dna mi-a spus ca nu completeaza dansa cu mine acum actele (desi tot cu o doamna de la Completari acte facuse asta, eu i-am spus acesteia ce doresc). M-a intrebat de trei ori de m-a luat frigul. Am intrebat-o de ce si tot mi-a spus ca daca sunt sigura ca asa vreau atunci asa e... oricum parca o lua si rasul nu stiu daca era de prea mult program sau de oboseala...Mi s-a parut un pic amenintator si chiar ma gandeam ce o fi rau ca mai ca imi venea sa imi retrag actele si sa plec.
Intrebarea mea este daca acest lucru este in regula sau chiar e vreo problema toata treaba..
Cel mai recent răspuns: IoanaIordache , utilizator 15:39, 16 Mai 2016
Cei de la primaria (primaria sectorului 2) mi-au spus ca ei dau autorizari doar pentru baruri si restaurante, pentru altceva nu. La DSV am fost si mi-au zis ca pot functiona pe baza certificatului de la registrul comertului pentru ca am dat declaratia pe propria raspundere ca respect legislatia din domeniile de care va spuneam mai sus.

Mi-au zis ca pot face si o cerere la ei ca sa imi dea un aviz, insa nu este obligatoriu. Nu stiu insa exact ce inseamna ca respect normele din domeniile: sanitar-veterinar, siguranta alimentelor. Adica nu stiu de exemplu daca este suficient ca eu depozitez alimentele de care va spuneam (dulceata, ciocolata) in conditiile mentionate pe ambalaj.
Este suficient sa respectați instrucțiunile de pe ambalaj, intrucat dumneavoastră sunteți revanzator de produse finite, neperisabile.
Sa inteleg ca se poate face cerere, la ONRC, pentru modificare activitatii, la terti, pentru caen 4791? CHiar daca acesta e unicul caen inregistrat.

Multumesc!
Exact. Poti sa nu desfasori nici macar o activitate la sediu, ci toate la terti.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize/autorizatii pentru caen 4791 ina.natu ina.natu Buna ziua. Am infiintat un SRL-D cu codul CAEN 4791 si as vrea sa stiu daca mai am nevoie de vreun fel de aviz/autorizatie pentru a functiona corespunzator. ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)