avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinere duplicat certificat de nastere cu pasaportul
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinere duplicat certificat de nastere cu pasaportul

se poate lua un certificat de nastere duplicat cu pasaport temporar valabil ? buletinul imi este expirat dar inca il mai am.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:14, 8 Martie 2016
Nu, nu se poate. Daca locul nasterii corespunde cu cel de domiciliu veti depune actele la evidenta atat pentru buletin cat si pentru certificatul de nastere. Daca insa locul nasterii difera de cel de domiciliu, veti solicita la evidenta o carte de identitate provizorie pe motivul lipsa certificat de nastere, dupa care solicitati pe baza CIP-ului certificatul, urmand ca dupa ce aveti si certificatul sa va reintoarceti la evidenta de aceasta data pentru a solicita si primi cartea de identitate. Pasaportul pentru calatorii a cetatenilor romani cu domiciliul in Romania nu este luat ca act de identitate in tara ci ca un simplu act de calatorie.
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2016
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte mogecri mogecri As dori sa intreb , in cazul in care ma intorc in tara cu un titlu de calatorie, unde trebuie sa ma prezint si ce trebuie sa fac pentru am -mi face documentele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. care sunt pasii de urmat in cazul in care am buletinul ... Ramona198537 Ramona198537 Buna ziua. Care sunt pasii de urmat in cazul in care am buletinul pierdut si certificatul de nastere pierdut? As vrea sa mi le fac pe amandoua. Multumesc! (vezi toată discuția)
Certificat de nastere, duplicat scalin scalin Locuiesc in Canada de mai bine de 12 ani de zile. De curind am descoperit ca nu mai imi gasesc Certificatul de Nastere, eliberat la Constanta. Mai am printre ... (vezi toată discuția)