Expun și eu următorul caz. Mama nu poate beneficia de concediu de maternitate deoarece nu a lucrat. Tatăl a întocmit dosarul pentru CIC cu data nașterii copilului (04.01.2016), el are 12 luni lucrate anterior datei nașterii copilului. Însă de la AJPIS i se respinge dosarul de CIC deoarece el pe luna ianuarie nu are nici o zi lucrată și nu are venituri realizate. M-au acuzat ca trebuia să îl pontez o zi să plătesc ceva la stat să am un venit net, o sumă oarecare că doamna de la AJPIS nu are cum să calculeze indemnizație. Menționez că inițial am completat anexa 2 conform art. 3, alin. 6 din OUG 111/2010 și mi s-a spus că nu este corect trebuie să o refac și să nu trec nici o sumă. S-a mai întâlnit cineva cu o astfel de problemă, mă poate ajuta cineva cu un sfat. Mulțumesc anticipat!:sorry:
Puteti sa-i modificati data inceperii supendarii c.i.m., din 04.01.2016 in alta data, printr-o corectie in REVISAL, chiar daca data de 04.01.2016 in acceptiunea mea si a Codului Civil, ar trebui sa fie zi lucrata de salariatul respectiv.
HG 500/2011
art.4
...
(3) Orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea.