avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Amenzi - debitor decedat - datorie primarie
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Amenzi - debitor decedat - datorie primarie

Buna ziua

In cazul in care un debitor (persoana fizica) avea amenzi contraventionale, acesta a decedat si conform codului fiscal (art. 23, 27) mostenitorii nu devin succesori ai resentelor, in cazul acesta primaria poate sa scada (sa anuleze) aceste datorii? daca da, in baza de ce document? si care ar fi baza legala?

Multumesc,
H.
Cel mai recent răspuns: hajnyci , utilizator 09:41, 21 Martie 2016
Secretarul s-a adresat notarului in vederea deschiderii succesiunii, sunt mostenitori....insa nu se intampla nimic de aprox. 6 luni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii restante ale persoanei decedate? sorina_elena sorina_elena Buna ziua. Va rog sa binevoiti a-mi elucida urmatoarea problema intampinata. Un contribuabil a decedat lasand in urma bunuri urmaribile dar totodata si ... (vezi toată discuția)
Impozitul si amenzile decedatului ionutz23 ionutz23 Buna ziua, Socrul meu a decedat acum aproximativ 50 de zile. Are o masina pe numele lui si interesandu-ma la Administratia locala de taxe si impozite ar ... (vezi toată discuția)
Scadere debite ukzspan ukzspan Daca un om a decedat si are amenzi neachitate, acestea se scad pe baza certificatului de deces. Va rog unde scrie treaba aceasta (in afara de art. 176 ... (vezi toată discuția)