avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită prescrierea
Discuție deschisă în Executare silită

prescrierea

buna seara,
ma intereseaza sa aflu daca se prescrie si dupa cat timp se prescrie o datorie catre fisc provenita din atragerea la raspundere pt o firma si alta datorie tot catre fisc provenita in urma unui proces. Deasemeni as vrea sa stiu daca o executare silita se prescrie ,fie ca a fost inceputa si abandonata ,fie ca nu a fost inceputa.

multumesc
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2016
naicramtrust, utilizator
Cel mai recent răspuns: naicramtrust , utilizator 08:37, 12 Martie 2016
Catre stat, datoriile se prescriu in 5 ani.
Executarea silita se prescrie daca nu a fost inceputa si se perima daca a fost inceputa.
multumesc. in cat timp se perima ? incepand de cand ? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare executare ngyanamaria ngyanamaria buna. fiind administrator de firma iar firma avand datorii, m am trezit cu executari silite pe persoana fizica. de la anaf si de la 2 creditori. intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii petroniki petroniki Nu am achitat impozitul pt locuinta si masina,plus amenzile de la circulatie de vreo 3 ani.Va rog sa-mi spuneti daca aceste datorii se prescriu?Multumesc! (vezi toată discuția)
Prescriere amenda radu.s radu.s Prescriere amenda Buna ziua, As dori, va rog, sa imi spuneti cum pot prescrie o amenda ce dateaza inca din anul 2012, data de catre politie pentru ... (vezi toată discuția)