avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident italia
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident italia

Cum pot afla detalii legate de stadiul procedurilor judiciare legate de un accident rutier petrecut in Italia, langa orasul Bologna ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:46, 10 Martie 2016
Trebuie adresata o cerere in limba italiana prin care sa se solicite ceea ce vreti sa aflati.

O puteti face si prin avocat roman sau sa o adresati dvs. personal daca nu va permiteti ca un avocat roman sau italian sa se ocupe de acest demers judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii dosar penal italia Irina S. Irina S. Cum pot afla, in calitate de urmas a persoanei decedata in Italia urmare a unui accident auto, informatii despre numarul de dosar penal constituit in acest ... (vezi toată discuția)
Mi-au fost furate actele in italia si folosite de catre altcineva si acum mi s-a facut dosar penal pt fals in declaratii lavola lavola Acum 3 ani mi s-au furat actele in Milano (permis buletin si pasaport ), am fost la politie si le-am explicat si m-au sfatuit sa ma duc acasa (Romania ) sa-mi ... (vezi toată discuția)
Despagubire daune masina si cheltuille de jiudecata fabiano fabiano buna ziua sunt un italian in anul 2008 am avut un accident in romania cu alta masina dupa ce a venit politia mau facut un proces verbal cu avertizment si 2 ... (vezi toată discuția)