avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident auto cu masina fara RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident auto cu masina fara RCA

Buna seara,

Am fost lovit de o masina care nu mi-a acordat prioritate. Masina este pe o firma si nu avea rca valabil. Am mers la politie si am dovada de reparatie si proces verbal de constatare.
Intrebare: imi repar masina singur si apoi ma indrept impotriva soferului vinovat ? Pot sa dau in judecata in solidar si firma si soferul sau doar firma sau doar soferul ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 18:05, 16 Martie 2016
Vinovatia poate decide doar judecatorul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto, vinovatul fără rca. ce altă opțiune am să recuperez dauna în afară de instanța civilă? Constantin Teodor Constantin Teodor Mi-am găsit mașina lovită rău în parcare. Vinovatul a fugit dar l-am găsit. Nu are RCA. Ce altă opțiune am să recuperez daună în afară de ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accident cu avarii - 2 autoturisme simgi simgi Buna ziua, Pe 3 Feb, anul curent, am oprit la o trecere de pietoni, 2 persoane fiin angajate in trecere, din spate o dubita W, m-a lovit. Ambele masini au ... (vezi toată discuția)