avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia comuna intr-o relatie de concubinaj din care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia comuna intr-o relatie de concubinaj din care a rezultat un baietel

Buna ziua. In urma unei relatii de concubinaj avem un baietel de 4 luni. Relatiei i s-a pus punct.. Care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a obtine o custodie comuna, nu vreau sa obtin custodia exclusiva pentru ca o vad ca un minus pentru cresterea copilului. Problema e ca mama refuza sa imi aduca copilul. Precizez ca adresa stabilita este la mine.
Ajut_Copii, veti fi banat daca mai scrieti mesaje care contin atacuri la persoana.
CohaltirMihai a scris:

Nu vreau sa ajung in impostura de a cere acordul cuiva sa imi vad copilul..

Sunteti in situatia in care trebuie sa cereti acordul mamei pentru a va vedea copilul. Nu e o situatie ideala, insa e situatia in care va aflati.
Utilizatorul artacomunicarii v-a dat cateva repere in privinta carora va trebui sa negociati cu mama copilului.
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2016
mirebire, utilizator
Pentru inceput:

1. Ati recunoscut copilul? Sunteti trecut in certificatul de nastere la rubrica ”TATA”?In functie de asta este aplicabil ce vi s-a spus pana acum, sau NU.

2. Adresa stabilita a cui si unde este scrisa aceasta adresa? Si cine a stabilit-o?
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2016
25Maria23, utilizator
25Maria23 a scris:

Pentru inceput:

1. Ati recunoscut copilul? Sunteti trecut in certificatul de nastere la rubrica ”TATA”?In functie de asta este aplicabil ce vi s-a spus pana acum, sau NU.

2. Adresa stabilita a cui si unde este scrisa aceasta adresa? Si cine a stabilit-o?

- Da, in certificatul de nastere la rubrica "TATA" este trecut numele meu.

- Numele de botez al copilului este numele meu de familie.

- Adresa stabilita de comun acord a fost la mine.
Toate bune pana la adresa stabilita "de comun acord". In ce act OFICIAL apre aceasta?

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor oanamaiu oanamaiu Buna ziua, Eu si sotul meu vom divorta, avem impreuna o fetita(4 ani), se pare ca nu putem ajunge la o intelegere de custodie comuna(cum as fi vrut eu) si ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna annepetronela annepetronela Buna ziua! V-asi ruga sa imi spuneti ce inseamna custodia comuna si ce drepturi are tatal asupra minorilor, acestia fiind incredintati mamei cu domiciliul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . este trecută ... Danielaq Danielaq Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . Este trecută pe numele tatălui însă noi nu suntem trecuți in acte . Nu ne mai înțelegem și dormim sa o ... (vezi toată discuția)