avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare Magazin Online cu Personalizari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare Magazin Online cu Personalizari

Buna ziua ! Doresc sa infiintez un magazin online (cu sediul social intr-un apartament) cu articole personalizate ce se vor prelucra la acelasi domiciliu,si am cateva nelamuriri/intrebari :

1. Magazinul online cere si existenta unui punct de lucru ?

2.Daca nu este necesar un punct de lucru,in sediul social se presupune ca se va desfasura activitate economica,deci imi va creste impozitul ?

3.Depozitarea marfii se va realiza probabil intr-un garaj,trebuie declarat si garajul respectiv ?

EDITARE :

Materialele vor fi procurate din China.Acest fapt necesita vreun cod CAEN special ? sau poate fi folosit doar comertul cu amanuntul in magazinele nespecializate ?
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2016
ContSters368008, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:30, 19 Martie 2016
Nu trebuie sa infiintati punct de lucru pentru ca aceasta activitate o puteti desfasura de la sediul social. Nu se inregistreaza punct de lucru in garaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri legate de infiintarea unui magazin online Victorius Victorius Buna tuturor! Va rog frumos sa acordati sprijinul dvs in clarificarea urmatoarelor nelamuriri. As dori sa infiintez un SRL avand ca activitate principala ... (vezi toată discuția)
S.r.l. fara punct de lucru, doar sediu social. e ok? DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua! Daca o societate are sediu social si a completat in declaratia tip activitatile de: - comert cu ridicata nespecializat - 4690 - comert cu ... (vezi toată discuția)
Firma doar cu sediu social fara punct de lucru? DAYANA_Only DAYANA_Only Daca X s.r.l. desfasoara : - caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat - caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu ... (vezi toată discuția)