avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de flotant

Care este termenul limita pentru stabilirea resedintei in vederea exercitarii dreptului la vot in alegerile locele din 5 iunie?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:33, 6 Iunie 2016
Asa e, dar nu ma refer la vot multiplu. E vorba de influientarea rezultatului in comunitatile mai mici; sunt sute de comune unde diferenta intre candidati e doar de cateva zeci de voturi. Am un exemplu din Mures chiar de ieri, unde diferenta a fost de 12 voturi, in favoarea unui candidat care are doar la adresa lui vreo 8 "rezidenti"! Eu aflandu-ma in tabara cealalta :(, as intreba daca are vreun sens sa merg cu plangere la politie pentru verificarea legalitatii dobandirii vizei de resedinta??! Probabil ca rezultatul votului nu se mai poate schimba...
Rezultatul votari fireste ca nu se mai poate schimba, dar e bine sa fie cercetat respectivul cu privire la persoanele luate in spatiu. Si cine stie poate ca pe viitor nu se vor mai auzi astfel de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistarea candidatilor la procesul de alegeri iancutuila iancutuila Va rog sa-mi spuneti daca,candidatii la Consiliul local,ai voie sa asiste la alegeri? Iar daca o persona greseste votul mai are voie sa voteze inca o ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Observator sectie de votare 17mariko 17mariko As dori sa stiu cum pot vota la alegerile locale din localitatea de domiciliu, avand in vedere ca aceasta difera de localitatea unde voi participa ca ... (vezi toată discuția)