avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motive apel plangere contraventionala rutiera
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motive apel plangere contraventionala rutiera

Politia a declarat apel impotriva admiterii plangerii mele, prin care s-a anulat amenda.
Insa apelul nu contine nicio motivare. La ce trebuie sa formulez intampinare? :)

[Mesaj editat. Vă rog să vorbiţi civilizat.]
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 11:25, 16 Martie 2016
Asteptati sa vedeti daca motiveaza si motivati in consecinta.
Trebuie sa formulez in 15 zile intampinare, sub sanctiunea decaderii!
Si nu am ce sa invoc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contravenționalã admisã în parte: soluția instanței și calea de atac Nanian21 Nanian21 Buna tuturor, recent am fost \\\\"premiat\\\\" cu o amenda de circulatie de catre un politist, hai sa ii spunem zelos, si tanar, care m-a amendat pentru ca nu ... (vezi toată discuția)
Amenda viteza mare pentru deplasare catre spital lauriancului lauriancului buna ziua ,am fost amendat si mi s-a retinut permisul noaptea trecuta deoarece am avut viteza de 133km pe o portiune de drum cu limitare la 50km,mai exact pe ... (vezi toată discuția)
Este sau nu tardivitate? NICULIN NICULIN Este sau nu TARDIVITATE? Buna seara! Este urmatoarea situatie: Se face apel de catre paratii/apelati. Instanta comunica tuturor, documentul de apel. In ... (vezi toată discuția)