avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nssm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nssm

ma poate ajuta cineva cu urmatoarele nssm-uri - nssm42 - constructii si confectii metalice, nssm87 - reparatii, consolidari, demolari si translatii de cladiri.
Stiu ca sunt abrogate, dar imi sunt de folos.
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 20:31, 8 August 2009
NSSM pentru constructii si confectii metalice - Ordin nr. 56/29.01.1997 - M.OF. 18/6.02.1997
NSPM pentru lucrari de reparatii, consolidari, demolari si translatii de cladiri - Ordin nr. 807/01.11.2000 - M.OF. 114/06.03.2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nssm TomaCotorogea TomaCotorogea Buna ziua, Am si eu o intrebare: prin ce lege sau normativ s-au abrogat NSSM-urile? Eu stiu ca s-au abrogat odata cu legea 319/2006 si HG 1425/2006 dar ... (vezi toată discuția)
Definitie investie publica doru6 doru6 Am cautat de am innebunit pe net o definitie a notiunii de ,,investitie publica\'\' sau ,,obiective de investiii\'\' sau categoriile de lucrari, servicii care ... (vezi toată discuția)
Pentru demolarea unei hale este necesara autorizatie de demolare emisa de primarie? codorinel codorinel Urmare unui litigiu privind revendicarea unor terenuri, am cumparat mai multe cladiri aflate pe acele terenuri (cladiri construite din caramida si o hala ... (vezi toată discuția)