avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor confidentialitate

un salariat personal contractual poate negocia spor de confidentialitate cu angajatorul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 24 Martie 2016
Vorbim de sectorul bugetar sau privat ?
sectorul bugetar
Nu poate negocia asa ceva, intrucat sistemul de salarizare in sectorul bugetar este prevazut in lege.
salariatul respectiv invoca prevederile art. 26 din Codul Muncii, spunand ca manipuleaza date referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.
Codul Muncii
art.162
...
(3) Sistemul de salarizare a personalului din autoritatile si institutiile publice finantate integral sau in majoritate de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele locale si bugetele fondurilor speciale se stabileste prin lege, cu consultarea organizatiilor sindicale reprezentative.

Alte discuții în legătură

Pericole financiare la negocierea ccm? Hobitzi Hobitzi Incercam sa negociem un nou CCM,precedentul a expirat in 2010 octombrie si de atunci conducerea institutiei a facut tot posibilul sa ne duca cu vorba si sa ... (vezi toată discuția)
Salarizare bugetar tyna_mbm tyna_mbm Buna ziua, V-ar ruga sa ma ajutati in privinta unei probleme cu care ma confrunt...sunt angajata in cadrul spitalului judetean in sectia UPU pe postul de ... (vezi toată discuția)
Spor biblioteca bella_isa68 bella_isa68 Buna ziua Sunt bibliotecar (S II) la o scoala gimnaziala de 24 de ani. Intrebarea mea este daca am dreptul sa beneficiez de sporul de 15% din salariul de ... (vezi toată discuția)