avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ascultare muzica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ascultare muzica

Buna ziua am si eu o problema vecinii mei mi-au facut sesizare la 112 ca ascult muzica la mine in masina in curte ca ai deranjeaza muzica,ca nu-i muzica este bubuiala (mentionez ca am un mp3 cu 4 boxe si 2 twitere care nu cred ca depasesc 50 wati rms ) la ora 10 ziua si 19 seara.Precizez ca stau la tara la casa .
A venit politia si mi a zis ca o sa i-a masuri a doua oara ca ascult muzica la mine in curte si la mine in masina.
Spuneti-mi va rog frumos ce sa fac ca sa pot asculta muzica la mine in curte si la mine in masina fara sa ma deranjeze nimeni.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:58, 18 Martie 2016
Sa dati muzica mai incet. Trebuie sa intelegeti ca si in ideea de proprietate privata exista niste limite. Mai mult, locuind la curte probabil sunetul se propaga si ma tare si devine deranjant.
Ascultatul de muzica la volum care deranjeaza vecinii,nu este fapta care sa fie de competenta seviciului de urgenta 112
Intradevar,legea nr 61/1991 sanctioneaza contraventional pe aceia care asculta/provoaca zgomote de orice natura care perturba linistea -indiferent de ora
Eu nu am zis ca ar fi de competenta 112, dar putin respect fata de cei din jur nu strica. De asta spun ca ar trebui sa asculte muzica la un volum de bun simt. Stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linisti publice legea nr. 192/2019. cand pot asculta ... Anonimmm2017 Anonimmm2017 Deranjarea linisti publice Legea nr. 192/2019. Cand pot asculta muzica si cat de tare incat sa nu fiu amendat? Am avut o situatie penibila si vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. care este legislația în vigoare privind tulburarea ... BBoti91 BBoti91 Bună Ziua. Care este legislația în vigoare privind tulburarea liniștii, și care sunt orele se liniște? Locuiesc în casă iar vecina mă amenință cu ... (vezi toată discuția)