Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ascultare muzica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ascultare muzica

Buna ziua am si eu o problema vecinii mei mi-au facut sesizare la 112 ca ascult muzica la mine in masina in curte ca ai deranjeaza muzica,ca nu-i muzica este bubuiala (mentionez ca am un mp3 cu 4 boxe si 2 twitere care nu cred ca depasesc 50 wati rms ) la ora 10 ziua si 19 seara.Precizez ca stau la tara la casa .
A venit politia si mi a zis ca o sa i-a masuri a doua oara ca ascult muzica la mine in curte si la mine in masina.
Spuneti-mi va rog frumos ce sa fac ca sa pot asculta muzica la mine in curte si la mine in masina fara sa ma deranjeze nimeni.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:58, 18 Martie 2016
Sa dati muzica mai incet. Trebuie sa intelegeti ca si in ideea de proprietate privata exista niste limite. Mai mult, locuind la curte probabil sunetul se propaga si ma tare si devine deranjant.
Ascultatul de muzica la volum care deranjeaza vecinii,nu este fapta care sa fie de competenta seviciului de urgenta 112
Intradevar,legea nr 61/1991 sanctioneaza contraventional pe aceia care asculta/provoaca zgomote de orice natura care perturba linistea -indiferent de ora
Eu nu am zis ca ar fi de competenta 112, dar putin respect fata de cei din jur nu strica. De asta spun ca ar trebui sa asculte muzica la un volum de bun simt. Stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părintii mei locuiesc la curte și au un vecin care pune muzică zilnic, cu un nivel de zgomot ridicat. ce se poate face? Iulian CHIRITA Iulian CHIRITA Buna ziua, Problema mea suna cam asa. Parintii mei locuiesc la curte si au un vecin care pune muzica zilnic cu un nivel de zgomot ridicat care devine ... (vezi toată discuția)
Hartuire din cauza muzicii Ovy77 Ovy77 Buna ziua, Ne-am mutat de curand intr-un imobil contruit nou, si de ceva timp unul dintre vecini ne agaseaza des venind la usa cand ascultam muzica. ... (vezi toată discuția)
Cu ce pot sa masor decibelii? marielamotte600 marielamotte600 Cum pot sa stiu cati decibeli are sunetul unei boxe PC date la maxim in functie de watii ei? Stiu ca exista sonometre. (vezi toată discuția)