avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice incompatibilitate intre a face CFP si achizitiile la ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

incompatibilitate intre a face CFP si achizitiile la acelasi angajator?

Va rog sa-mi precizati daca o persoana care face controlul financiar preventiv (CFP) la o institutie publica are dreptul de a fi persoana care face achizitiile publice in respectiva institutie publica? Mai exact, aceeasi persoana are atributii de serviciu CFP si de asemenea are atributii de serviciu sa faca achizitiile in acea institutie. Exista vreo incompatibilitate? Exista vreun text legal care interzice expres ca aceeasi persoana sa faca ambele activitati? va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 08:38, 22 Martie 2016
Nu stiu daca exista "text legal care interzice expres" situatia punctuala prin care aceeasi persoana sa dea CFP si sa faca achizitii, dar mi se pare anormal sa ma verific si sa imi dau singur -eu viza CFP pe ceea ce fac tot eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana desemnatã cu acordare vizei de cfp, poate fi membru într-o comisie de licitatie, în cadrul societãþii unde lucreazã? Diaconu Camelia Diaconu Camelia Poate o persoană care este desemnată să acorde viza de control financiar preventiv propriu să participe ca membru într-o comisie de licitaţie, comisie ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate laura_chiriac2003 laura_chiriac2003 Buna ziua! Sper sa obtin raspunsuri la cateva probleme pe care efectiv nu am cu cine sa le discut. Lucrez intr-o institutie publica de multi ani, in cadrul ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea acordarii vizei cfp cu calitatea de membru in comisia de analiza, evaluare si negociere pentru cumparare directa (cerere de oferte) dynamic dynamic Buna ziua, Sunt persoana care acorda viza CFP pe contractele comerciale in firma. Recent am fost numit prin decizia directorului general al firmei ca membru ... (vezi toată discuția)