avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... lege privind comunicarea raspunsului la petitii prin ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

lege privind comunicarea raspunsului la petitii prin posta electronica?

Buna ziua,

inafara de CPP si CPC si Legea 544/2001 care este legea pentru comunicarea raspunsului la petitii prin posta electronica de catre alte autoritatile publice decat instantele si parchetele?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:15, 19 Martie 2016
OG 27/2002 privind reglementarea activităţii de solutionare a petitiilor

art.8
(1) Autorităţile şi instituţiile publice sesizate au obligaţia sa comunice petitionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petitiei, răspunsul, indiferent dacă solutia este favorabila sau nefavorabila.

(2) Pentru solutionarea petitiilor transmise, potrivit art. 6^1, de la alte autorităţi sau institutii publice, termenul de 30 de zile curge de la data înregistrării petitiei la autoritatea sau institutia publică competenţa.

art.9
În situaţia în care aspectele sesizate prin petitie necesita o cercetare mai amanuntita, conducatorul autorităţii sau institutiei publice poate prelungi termenul prevăzut la art. 8 cu cel mult 15 zile.

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul de raspuns HUBARDONI HUBARDONI Am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la Finante. Au primit-o in 31 martie. In cat timp trebuie sa primesc raspuns? (vezi toată discuția)
Institutiile statului in cat timp trebuie sa-ti dea un raspuns la o problema ridicata ? sd sd Am depus la secretariatul scolii unde am catedra, un dosar privind reincadrarea pe post conform Ordinului Ministrului Educatiei, nr. 3235 din 09.02.2010. ... (vezi toată discuția)
Raspunsul unei institutii publice alexandroni alexandroni Va rog sa-mi spuneti in cat timp trebuie o institutie publica trebuie sa dea un raspuns la o solicitare scrisa si care este baza legala . Va multumesc (vezi toată discuția)