avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere constructie de pe un teren concesionat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere constructie de pe un teren concesionat

vreau sa stiu daca pot da in chirie cu acte(contract de inchiriere) o camera dintr-o locuinta proprie aflata pe teren concesionat de la primarie
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:17, 21 Martie 2016
care este procedura de inregistrare a locuintei in CF dar fara sa o intabulez , as vrea doar sa o inscriu momentan, de ce acte am nevoie dupa realizarea unei constructii pe acest teren?
ca sa poate fi inscrisa in CF ar trebui facut CADASTRUL, pentru a se construi va trebuie acordul celor de la Primarie si Autorizatie de Constructie cu tot ce implica aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare garaj fara cf ? garibaldi13 garibaldi13 Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat ? Vreau sa cumpar un garaj construit pe un teren concesionat de la primarie . Are aut de constr. insa nu e intabulat. ... (vezi toată discuția)
Concesiune Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)
Pentru un teren intravilan agricol, care nu are carte funciara, se poate elibera autozrizatie pentru o constructie provizorie? dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, V arog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu am tot cautat pe internet si nu am gasit un raspuns exact la problema mea. Am inchiriat un teren agricol ... (vezi toată discuția)