avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Neplata abonament Orange
Discuție deschisă în Executare silită

Neplata abonament Orange

Buna seara ! Acum 2 luni de zile verisorul meu ma rugat sa ii fac un abonament de internet la Orange , eu avand deja un abonament de 6 luni . Evident ca abonamentul la internet avea sa il plateasca el iar eu sa mi-l platesc pe cel de telefonie . Toate buna si frumoasa pana acum 2 saptamani cand a plecat in Germania . Eu nu am de gand sa-i platesc lui abonamentul , am de gand sa imi platesc doar pe al meu , de telefonie , as dori sa stiu ce daca se poate ajunge la executare silita daca nu il platesc ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:04, 21 Martie 2016
Mai intai veti fi chemat la judecata, apoi ajungeti si la executare silita.
Contractul se va rezilia, veti datora sumele de pe facturi+ despagubiti+ penalitati adunate pana in ziua platii, apoi peste astea vin cgeltuielile de judecata , apoi si cele de executare. Cam astia sunt pasii, nu va recomand sa nu platiti.
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2016
gi-jane2, moderator
Am inteles , multumesc ! Deci nu am nici o sansa sa scap de executarea silita ? Iar sumele for fi foarte mari presupun de ordinul zecilor sau sute de milioane ?
In general, companiile de telefonie mobila procedeaza astfel: dupa 3 luni de la neplata reziliaza contractul, apoi cesioneaza creanta catre o societate de recuperari creante. Iar aceasta societate va contacteaza in vederea recuperarii debitului. Puteti incerca o negociere cu societatea de telefonie, vedeti ce taxa ar solicita pentru rezilierea contractului.
Oricum, de o valoare mult mai mare decât va costa acum sa duceți contractul la capăt.
Luați cartela sau stick ce e, de la var și poate reusiti sa găsiti pe cineva sa îl preia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. ... Ybaion Ybaion Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. Am un abonament de circa 10 ani la Telecom TV în care este inclus și un abonament de ... (vezi toată discuția)
Neplata facturi abonament orange ionel_craciun ionel_craciun Buna Ziua. In 2014 mi-am facut un abonament la orange in valoare de 25 de euro, perioada abonamentului fiinde pana in 2016 la finalul anului. De cateva luni ... (vezi toată discuția)
Abonament cosmote - sim demagnetizat, reziliere contract PopaMarian1 PopaMarian1 Buna Ziua.Am si eu o intrebare,am un abomanet cosmote ,si asta seara stateam pe telefon si dintr-o data imi zce Introduceti cartela SIM.Bag cartela in alte ... (vezi toată discuția)