avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Taxe vamale si accize pentru produse de lux NON EU
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Taxe vamale si accize pentru produse de lux NON EU

buna ziua.
doresc sa achizitionez de pe chrono 24 un ceas cu valoare intre 2000 - 5000 euro. Tara din care se va livra ceasul este: Elvetia, Japonia, Rusia sau UK, deci NON EU.
intrebarea este ce taxe trebuie platite la ridicarea coletului de la posta ?
TVA ?
accize = ?
Exista vreo cale cre ma poate scuti de aceste taxe?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:02, 5 Mai 2016
Din Non Ue se plateste TVA daca valoarea este peste 10 E si taxe vamale daca valoarea este pestre 150 E

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa platesc pentru un cartus de tigari de import ue? bia99 bia99 buna seara, intentionez sa cumpar un cartus de tigari de pe un site din anglia. transportul este gratuit si se face prin posta. cel mai probabil va ajunge ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale non ue LauraPaciu LauraPaciu Buna ziua. Stiu ca, pentru un colet non UE, se achita TVA in cazul in care valoarea coletului depaseste 10 euro si, respectiv, taxe vamale in cazul in care ... (vezi toată discuția)