Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			 ContSters98549 
	    	Utilizator

ContSters98549 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Doina Elena 
	    	Consultant resurse umane

Doina Elena 
	    	Consultant resurse umane	    

REFERITOR LA DIMINUAREA ORELOR DE MUNCA DE LA 8 LA 4 ORE( ESTE GRESEALA MEA NU M-AM EXPRIMAT ASA CUM TREBUIE,IMI CER SCUZE),PERSOANA INSARCINATA ,NU A CERUT ACEST LUCRU .EA POTEA VENI IN CONTINUARE LA SERVICIU 8 ORE PE ZI ,DAR DL ADMINISTRATOR AR VREA SA-I DIMINUEZE ORELE CA SA O PLATEASCA MAI PUTIN,
POATE FACE ACEST LUCRU AVIND IN VEDERE CA ESTE INSARCINATA SI EA NU ESTE DE ACORD CU DIMINUAREA SALARIULUI SI AL ORELOR.
VA MULTUMESC
~ final discuție ~
 runcan gabriela	                   

buna ziua ,revin cu cateva detalii despre modificarea cim.in luna august am lucrat normal,8 ore/zi pt ca eu nu stiam de trecerea la jum de norma.pe statele de ... (vezi toată discuția)
	                    runcan gabriela	                   

buna ziua ,revin cu cateva detalii despre modificarea cim.in luna august am lucrat normal,8 ore/zi pt ca eu nu stiam de trecerea la jum de norma.pe statele de ... (vezi toată discuția)

Lav_28	                   

Buna ziua,
Am o întrebare: spuneți-mi, vă rog, daca o femeie însărcinată are programul de lucru redus la 6 ore (pe baza adeverinței de la medicul ... (vezi toată discuția)
	                    Lav_28	                   

Buna ziua,
Am o întrebare: spuneți-mi, vă rog, daca o femeie însărcinată are programul de lucru redus la 6 ore (pe baza adeverinței de la medicul ... (vezi toată discuția)

simion maria	                   

buna ziua!va rog sa imi spuneti si mie daca se poate reduce timpul de lucru de la 8 la 6 ore din probleme economice fara sa se incheie nici un act aditional ... (vezi toată discuția)
	                    simion maria	                   

buna ziua!va rog sa imi spuneti si mie daca se poate reduce timpul de lucru de la 8 la 6 ore din probleme economice fara sa se incheie nici un act aditional ... (vezi toată discuția)