avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog frumos sa ma ajutati..
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog frumos sa ma ajutati..

Salut.. Am si eu o problema

Aseara am fost prins de catre personalul d paza de la Carrefour k am sustras 2 becuri d masina. Mi-au zis ca va rugam frumos sa veniti cu noi sa va verificam marfa. Ok, ma duc in incaperea respectiva si m-au intrebat daca am furat sau nu ceva, si le-am zis ca da.. MI-au zis ca o sa cheme politia si ca o sa ma duc la sectie(am achitat suma celor 2 becuri si m-au lasat sa plec,dar intre timp au sunat sa trimita un echipaj la Carrefour).

Treaba este k ei au pus un bos fiscal la fisa pe care mi-au facut-o,si eu am plecat acasa fara sa ma mai duc la sectie. In cazul asta, poate sa imi faca dosar penal pentru furt calificat?
Cel mai recent răspuns: Mari20 , utilizator 21:41, 7 August 2009
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,sora mea a fost prinsă de paza carrefour cu niste ... Ancaionita23 Ancaionita23 Buna ziua,sora mea a fost prinsă de paza Carrefour cu niste produse care nu era achitate,ulterior ea le-a achitat ,dar cei de la paza au chemat Politia care ... (vezi toată discuția)
Furt din carrefour, un sfat va rog utilizatorxxl utilizatorxxl 2 prieteni buni de-ai mei au furat 3 produse din carrefour in valoare de 170 de lei. Desigur nu sunt mandra de aceasta fapta ... i-au chemat in camera... li ... (vezi toată discuția)
Buna seara,in aceasta zi pe la ora 16:00 un prieten de al meu ... Mihai1505 Mihai1505 Buna seara,in aceasta zi pe la ora 16:00 un prieten de al meu a fost prins in magazinuk carrefour cu 2 fonduri de ten in valoare de 160 de lei,el a vrut sa le ... (vezi toată discuția)