avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Doua asigurari pentru locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Doua asigurari pentru locuinta

Daca am avut recent inundatie provocata de vecinul meu si am 2 asigurari ,ma despagubesc amandoua?
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 08:37, 25 Martie 2016
Cand spuneti ca aveti doua asigurari pentru o locuinta va referiti probabil la polita PAD si polita de asigurare facultativa.Polita PAD acopera inundatii ca si dezastre naturale nu din cauza vecinului sau spargerea unei conducte. In cazul acesta aveti dreptul la despagubire in baza politei facultative.
Buna ziua,

Pagubele produse prin inundatie provenita de la vecini se despagubesc daca aveti incheiata asigurare facultativa pentru acest risc (apa provenita ca urmare a avariilor la conducte, ori neglijenta vecinului - dupa caz).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea pentru locuinte araoil araoil nu prea stiu, cat de obligatoriu este asigurarea de locuinte la noi si care sunt urmarile daca nu te asiguri.agentii care iti bat zilnic la usa, nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa pentru avarie centrala electrica anielap anielap Buna ziua, In luna mai mi s-a ars placa electronica a centralei datorita unei scurgeri de apa. Am polita de asigurare de tip facultativa , polita cesionata ... (vezi toată discuția)
Asigurarea pentru inundatii alex8001 alex8001 Buna ziua. Ma intereseaza o asemenea asigurare, dar nu in caz de calamitati. Vreau sa ma asigur pentru cazul in care vecinul ma inunda sau eu inund un vecin. ... (vezi toată discuția)