avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie cu musulman
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie cu musulman

buna ziua.sunt aura si sunt f noua in forum aici.am o mare prb si as avea nevoie de ajutorul d-voastra.sunt pe cale sa ma casatoresc cu un musulman pakistanez.as vrea sa-mi pastrez religia dupa casatorie si sa ma imbrac la fel ca pana acum(european stile).el spune ca o sa ma imbrac cum vreau si dupa casatorie si ca religia o sa mi-o pot pastra.acum nu stiu dak sa-l cred sau nu dupa cate am citit aici in forum.sunt f confuza.va rog dak puteti sa ma ajutati.mii de multumiri.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 01:02, 8 August 2009
Trebuie sa te imbraci conform portului si traditiei musulmane si sa treci si la regilia lui,insa vezi daca poti suporta acel mediu pentru ca este foarte greu.
voi fi obligata sa ma convertesc?viitorul meu sot zice ca nu e obligatoriu.nu stiu ce sa cred
poate ar fi mai bine sa sun la ambasada noastra de acolo si sa ma informez
Draga domnisoara , inainte sa faci acest pas mai bine pui mana pe telefon si suni la ambasada Romaniei din Pakistan. Ceea ce o sa auzi nu o sa iti placa cu certitudine!
B-)
:offtopic: Interventie moderator
# aura34
Incercati sa nu mai puneti aceeasi intrebare pe mai multe sectiuni ale Forumului. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.
e f ciudat dar chiar el ma roaga sa fac asta.

Alte discuții în legătură

Despre pakistan. ContSters98812 ContSters98812 dak se poate as dori sa stiu tot ce se poate despre pakistan.religie,casatorie....etc (vezi toată discuția)
Casatoria cu un ceatatean pakistanez Gabriela Rafaela Gabriela Rafaela Buna ziua! Prietenul meu este din Pakistan si as dori sa stiu daca oficiem casatoria aici, in romania, la primarie, este recunoscuta in Pakistan sau in SUA ... (vezi toată discuția)
Diferente loc casatorie rarymimi rarymimi Buna seara. Sunt romanca si vreau sa ma casatoresc cu un tunisian. Intrebarea mea este: exista o diferenta casatoria incheiata in Tunisia si cea din Romania? ... (vezi toată discuția)