avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis auto

Buna ziua,

Am fost condamnat cu suspendare in iunie 2012, pentru conducere cu permis suspendat. Permisul mi-a fost, in consecinta, anulat, iar acum as vrea sa-l redobandesc, insa nu am timpul necesar.

As dori sa gasesc pe cineva care sa fie dispus sa faca absolut toate drumurile necesare in numele meu (inclusiv judecatorie, procuratura, parchet etc.), si toate demersurile pentru a putea conduce din nou.

Multumesc mult, anticipat,
Astept oferte.

0799 99 48 78
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 09:49, 24 Martie 2016
Cautati un avocat aici

www.avocatnet.ro/content/con...

Poate gasiti pe cineva dispus sa sustina si examenul ptr obtinerea permisului in locul dvs.! ;)
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2016
cyan, moderator
Nu mai asteptati oferte, personal nu vad ce demersuri sa faca alta persoana pentru ca dvs sa va recuperati permisul, demersurile trebuie sa le faceti personal.
Aveti mai jos un articol in care sunteti indrumat cum sa procedati.
www.avocatnet.ro/content/art...
Intervenție moderator


Potrivit pct. 2.6 din regulamentul de postare, pe Forum nu se stabilesc relații profesionale între cei care întreabă și cei care răspund, deci vă rog să nu mai postați astfel de mesaje. Mai jos aveți un link la regulament.
www.avocatnet.ro/content/tag...

Avocatnet.ro v-a pus la dispoziție Catalogul Consultanților, unde puteți găsi ceea ce căutați. Accesați link-ul de mai jos și discutați cu persoanele alese de dvs. fie prin intermediul mesageriei private, fie utilizând datele de contact de la profilul acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...

De asemenea, puteți căuta un specialist și folosind Platforma de Servicii Avocatnet.ro.
www.avocatnet.ro/content/bc

Succes!

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta intocmire dosar pensionare. Daniela Belingher Daniela Belingher Buna ziua, Caut un consultant/firma care sa ma ajute pentru intocmirea corecta a dosarului de pensionare (medical sau anticipat); de asemenea - in relatia ... (vezi toată discuția)
Avocati din barlad impotriva pv politia rutiera radu975 radu975 Vreau un avocat care sa ma reprezinte in instanta pentru a contesta un PV radar, intocmit la Barlad!#-o (vezi toată discuția)
Consultanta juridica danolteanu danolteanu as dori o reprezentare intr-un proces de insolventa- asumarea raspunderii - in Bacau ...rog numar de contact ...mersi (vezi toată discuția)