avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obtinere certificate calitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obtinere certificate calitate

unde se pot obtine cartificetele de calitate pt produse de patiserie cofetarie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 25 Martie 2016
Potrivit Regulamentului cu privire la acordarea, suspendarea şi retragerea (anularea) licenţelor de fabricaţie agenţilor economici care desfăşoară activităţi în domeniul producţiei de produse alimentare, cererea pentru acordarea licentei de fabricatie se depune la directia generala pentru agricultura şi industrie alimentara judetene sau a municipiului Bucureşti în a carei raza teritoriala este amplasata unitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Pășunea a devenit pădure Padurea Padurea In titlul de proprietate eliberat in 1991 categoria de folosinta a unei suprafete de teren este de pasiune , insa cu timpul, terenul respectiv s-a impadurit pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pot vinde bere produsă în românia fără să am ... ScorpioVlad ScorpioVlad Buna ziua. Pot vinde bere produsă în România fără să am licență pentru vânzarea de alcool? (vezi toată discuția)