avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutirea de la plata impozitului
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutirea de la plata impozitului

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca mai pot face ceva pentru a fi scutit de la plata impozitului pe cladire si auto pentru anul 2015 si perioada ian-martie 2016,tinand cont de faptul ca fiica mea in varsta de 7 ani a fost clasificata cu handicap grav inca din anul 2011.Din pacate atat cei de la primaria de care apartinem cat si cei de la DGASPC au omis sa ma informeze despre facilitati.Ei nu doresc decat sa isi primeasca salariile si in niciun caz sa ajute cu informatii. Iata, ca uitam sa mentionez: - sunt restantier pe anul 2015....:sorry:
Cu speranta ca imi veti raspunde, va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:29, 25 Martie 2016
Contribuabili pot beneficia de anumite facilitati numai de la data introducerii documentelor justificative
Chiar daca sunteti restantier la plata impozit 2015,dv puteti introduce documentele justificative in 2016,moment de care puteti beneficia de facilitatile legal prevazute
Nu se acorda scutiri pentru platile deja facute,sau pentru perioadele in care desi ati avut documente medicale,nu le-ati inregistrat la autoritatea fiscala teritoriala
Fiind parintele unui copil cu dizabilitati ,pentru a va cunoaste drepturile,se impune sa studiati dispozitiile in domeniu=L nr 448/2006,L nr 193/2015,codul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce se refera: ''scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si mototriciclurilor”' mihaykys mihaykys Buna ziua, Puteti sa imi spuneti si mie la ce se refera aceasta fraza: \'\'scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si ... (vezi toată discuția)
Transcrierea unui automobil cu taxa neplatita. Hevesiiosif Hevesiiosif Buna ziua. Sunt persoana cu handicap grav,doresc sa achizitionez un autoturism inmatriculat in tara fara plata taxei,fiind inmatriculat de catre o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Impozit auto platit [persoana cu handicap] Nicu_Adrian Nicu_Adrian Buna ziua. Ieri mi-am vandut masina si la taxe si impozite mi s-a cerut sa platesc impozitul pe masina 2015 si 2016. Sotia mea in 2015 a depus acel ... (vezi toată discuția)