avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident usor, incadrare fapta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident usor, incadrare fapta

am atins oglinda unui auto parcat , oglinda mea nu are nimic, nu m-am dus la politie si mi-a venit citatie,m-i s-a spus ca exista si martori, eu nu mi-am dat seama ca trebuie sa ma duc la politie, mai ales ca oglinda mea nu are nimic, ce sanctiuni o sa m-i se aplice? se considera fuga de la locul accidentului?
Cel mai recent răspuns: mihai009 , utilizator 17:25, 26 Martie 2016
va multumesc mult, intelg ca o sa primesc amenda si suspendarea permisului timp de 30 zile

unii mi-au spus chiar 90 de zile


[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Veti primi o suspendare a permisului ptr 30 de zile ptr ca nu ati comunicat accidentul in 24 de ore de la producerea lui si veti primi o amenda.
Definitia accidentului o regasiti in codul rutier ubde veti regasi si obligatiile cobducatorului auto la producerea unui accident.
va multumesc mult de tot domnule avocat, o zi frumoasa va doresc


va multumesc mult, sper sa treaca odata



[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina zgariata florian_m21 florian_m21 Buna seara, I-am zgariat putin masina vecinului aseara in parcare, nu se vedea foarte bine aseara daca e ceva si nu m-am gandit sa ii las numarul de telefon ... (vezi toată discuția)
Accident silviu2909 silviu2909 ce se intampla daca lovesti o masina parcata pe marginea drumului, zgariindu-le doar, pe amandoua, si pleci de acolo, fara sa raportezi nimic la politie ? (vezi toată discuția)
Mi a fost reținut permisul ptr neacordare prioritate pietoni ... Oprea sara17 Oprea sara17 Mi a fost reținut permisul ptr neacordare prioritate pietoni ptr 90 de zile.am dat testul 13din 15 și mi a fost restituit permisul după 30 de zile. La 2 ... (vezi toată discuția)